Mis je een cursus/workshop? Zou je zelf invulling willen geven aan een activiteit? Wil je ons helpen met organiseren?
Stuur dan een bericht via ons contactformulier.

Laden Evenementen

Kom gezellig samen met je vader, moeder, oma, oom, oppas of vriendin sieraden maken van Fimoklei. Je mag natuurlijk ook alleen komen!

Fimoklei is hét materiaal bij uitstek om zelf vrolijke, eigenzinnige en zeer lichte sieraden mee te maken. Door verschillende kleuren klei net niet helemaal te mengen ontstaat een prachtig ‘marmer effect’. Dit combineren we met het gebruik van ‘canes’ (rolletjes klei met daarin een patroon), steekvormen en stempels, om zo de leukste sieraden te maken.

Met behulp van speciale binnenkernen maak je jouw kralen in een mum van tijd geschikt voor je Pandora-armband. Ook zonder Pandora-armband maken de binnenkernen de kralen net iets mooier.

We bakken de sieraden direct af, zodat alles nog dezelfde dag mee naar huis kan! Terwijl de klei in de oven zit, is dat een perfect moment om met allerlei sieraadonderdelen en kralen aan de slag te gaan. Na een laagje lak en wat laatste rijgwerk zijn jouw Fimoklei Pandora-sieraden helemaal klaar om gedragen te worden!

Docent: Lisanne Ceelen, 1e graads docente beeldende vormgeving (zie ook lckeramiek)

Extra informatie: Trek kleren aan die vies mogen worden. De prijs is € 12,00 materiaalkosten en een kop koffie/thee. Een begeleidend ouder betaalt alleen materiaalkosten ad € 12,00

Maximum aantal deelnemers: 10

Deze cursus is volgeboekt, je kunt je er niet meer voor inschrijven.