Mis je een cursus/workshop? Zou je zelf invulling willen geven aan een activiteit? Wil je ons helpen met organiseren?
Stuur dan een bericht via ons contactformulier.

Laden Evenementen

Mindfulness is eigenlijk niets anders dan bewust aanwezig te zijn bij elk moment van “jouw” leven. Zonder te oordelen, zaken te negeren of bezig te zijn met het verleden of met de toekomst.

Mindfulness is de wind in je haren voelen, een glimlach van een kind zien. Maar ook boosheid in je lijf opmerken, blijdschap of narigheid ervaren op het moment dat het er is, zonder er direct op te reageren.

Tijdens de workshop oefenen we door middel van aandachtoefeningen meer Mindful te zijn in het dagelijks leven. Zodat er meer tijd is voor genieten van “het” moment!

Je leert even alle gedachten voor ‘straks’ of ‘morgen’ te laten varen en je bezig te houden met wat je “nu” aan het doen bent.

Mindfulness biedt handvaten om beter om te gaan met chronische pijnklachten, te weinig zelfvertrouwen, emoties of spanning.

Mindfulness is een geschikte aandachttraining voor kinderen, jongeren en volwassenen die piekeren, angstig zijn, stress ervaren, te weinig zelfvertrouwen hebben, moeite hebben met hun concentratie of het reguleren van hun emoties.

Docent: Jeanette van Groeningen-Kunneman (zie ook www.mindfulness-odijk.nl )

Locatie: Cursusproject Bunnik, locatie Odijk: Zeisterweg 81B1, 3984 NK Odijk

Extra informatie: draag kleding die makkelijk zit.

Maximum aantal deelnemers: 10

INSCHRIJVEN